قوطی صنعتی چیست ؟
پروفیل و مقاطع فولادی، پر مصرف ترین مصالح برای پروژه های ساخت و ساز هستند. تمام اسکلت های فلزی که در تأسیسات مختلف مشاهده می کنید از این متریال فولادی ساخته شده اند. حمل و نقل، جوشکاری، رنگ آمیزی، تمیزکاری سطوح و نصب و راه اندازی این سازه ها در تمام مراحل از استانداردهای خاص خود تبعیت می کند. رعایت استانداردها توسط افرادی که مجری پروژه هستند لازم و ضروری است اما یک قسمت از این کار به اجرای آزمون های کنترل کیفیت یا همان تست سازه یا پروفیل فولادی مربوط می شود.
آزمون های کنترل کیفیت نه تنها برای انواع پروفیل فولادی باید انجام شوند بلکه برای تمام صنایع، متناسب با نوع محصول تولیدی به کار می روند. انجام آزمون ها یا تست های کنترل کیفیت فولاد به دانش تخصصی نیاز دارد و توسط بازرسان فنی باید انجام شوند. آنچه با عنوان تست های مخرب و غیر مخرب در صنعت فولاد با آن مواجه هستیم در حقیقت، همین آزمون های کنترل کیفیت هستند که در مراحل مختلف بر روی انواع پروفیل فولادی یا سایر سطوح اجرا می شوند.
تست های مخرب و غیر مخرب که بر روی پروفیل فولادی انجام می شوند چه معنایی دارند؟
تست های مخرب و غیر مخرب که بر روی پروفیل های فولادی و سطوح فلزی انجام می شوند برای ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی آن ها طراحی شده اند. تست های مخرب که با علامت اختصاری DPA نمایش داده می شود، قطعات تولید شده را از نظر خواص مکانیکی مورد ارزیابی قرار می دهد؛ در این نوع آزمون، پروفیل یا قطعه فولادی که مورد تست قرار می گیرد، تخریب می شود و قابل استفاده مجدد نیست. آزمون های خمش، کشش، مقاومت به ضربه و تست های تعیین سختی پروفیل فولادی، مهم ترین آزمون های مخرب هستند.
تست های غیر مخرب پروفیل فولادی یا NDT، آزمون هایی هستند که هیچ آسیبی به فولاد یا سطح مورد نظر وارد نمی کنند. این تست ها معمولاً با عنوان بازرسی فولاد شناخته می شوند؛ به این مفهوم که کارشناس بازرسی با استفاده از دستگاه های خاص که آسیبی به فولاد وارد نمی کنند، برای ارزیابی آن ها اقدام می کند.
در تست های غیر مخرب پروفیل فولادی، مواردی از جمله بررسی تخلخل بافت فولاد، مطالعه خوردگی داخلی سازه، رشد ترک، بررسی تنش، خستگی و … انجام می شوند. مهم ترین آزمون های غیر مخرب پروفیل ها و سازه های فولادی عبارتند از: بازرسی چشمی، دستگاه اولتراسونیک، بررسی با دستگاه امواج رادیویی، بررسی با ذرات مغناطیسی و آزمون با جریان گردابی. از این روش ها معمولاً برای بازرسی تأسیساتی که در حال فعالیت هستند استفاده می شوند.
قوطی صنعتی چیست ؟
قوطی صنعتی مقطع مربع یا مستطیل شکل می باشد . قوطی و پروفیل های صنعتی به نسبت مشابه غیر صنعتی خود دارای ضخامت بیشتری به نسبت انواع ساختمانی آن می باشد .
پروفیل های ضخامت بالا جهت ستون کشی ساخت سازه های ساختمانی (اسکله ساختمانی ) کاربرد دارد .
این پروفیل های ضخامت بالا جهت ساخت انواع استراکچر های صنعتی برای ساخت سازه های نفت و گاز و پتروشیمی کاربرد دارد .
قوطی و پروفیل های ضخامت بالا صنعتی جهت ساخت سازهای فضایی ، پل های عابر پیاده ، ستون های نگهدارنده سازه های صنعتی و اسکلت ماشین آلات صنعتی کابرد دارد .
پروفیل های صنعتی بسته به نوع کاربرد آن دارای سایز ها و ضخامت های مختلف می باشد .
ابعاد مقاطع پروفیل های صنعتی از 30*30 میل الی 400*400 میل برای مقاطع مربع شکل و از 30*50 میل الی 300*500 برای مقاطع مستطیل شکل می باشد .
ضخامت های متعارف برای پروفیل های صنعتی بسته به نوع بار موجود روی سازه می باشد که حداقل ضخامت آن 2 میل و حداکثر 15 می باشد .
خرید لوله و پروفیل برای نصب در پروژه های ساخت و ساز :
قیمت لوله و پروفیل فولادی بر اساس طول، ابعاد، مدل و وزن پروفیل محاسبه می شود. خرید این نوع مصالح باید با نظر مهندسان انجام شود چرا که اعلام دقیق متریال به فروشنده اهمیت دارد.
مجموعه تخصصی مهزیار فولاد به عنوان یک مرکز معتبر در زمینه خرید و فروش انواع فولاد و ورق فولادی در کشور فعالیت دارد و آماده ارائه خدمات مشاوره به مشتریان عزیز می باشد. این مجموعه، کیفیت تمام محصولات خود را تضمین می کند.